dragons egg bath bomb

Ben jij al bekend met de verschillende bruisballen van de winkel LUSH? Nee? Sorry, maar dan heb je wellicht onder een steen geleefd. Deze ware ‘bath bombs’ zorgen ervoor dat jij even helemaal zen wordt in je happy place a.k.a. je eigen bad. Maar hoe gebruik je een LUSH bruisbal?

LUSH bruisbal gebruiken

Er zijn voldoende producten die jij in je bad kunt gebruiken. Je kunt hierbij denken aan een jelly bomb, bath bomb, bath oil, bubble bar maar ook gewoon vloeibaar badzeep. Hoe gebruik je een LUSH bruisbal?

dragons egg review bath bomb
  1. Laat je bad lekker vollopen totdat het de gewenste warmte heeft
  2. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de bruisbal in het water laten vallen! Je hoeft de bal niet vast te houden in bad. Juist niet! De bruisballen van LUSH zijn echt een feestje in bad. Ze zorgen voor een waar kleurenfestijn met hier en daar een glitter. Laat de bal dan ook lekker zijn ding doen.
  3. Je kunt er ook voor kiezen om de bal in delen te breken en bijvoorbeeld de helft te gebruiken voor een bad sessie. Het enige minpuntje aan deze optie: je moet de bruisbal kapot maken
  4. Verkruimel de ‘bar’ onder de waterstraal. Het is mogelijk, maar ik zou het niet aanraden. Je kunt de bar onder de waterstraal van je bad houden, zodat het beetje bij beetje verkruimeld als je lichtelijk wat druk uitoefent op je bal.
een lush bruisbal gebruiken

Verschillende soorten bubblebar’s

Er zijn verschillende vormen, kleuren en soorten bubblebars. Zo heb je bruisballen in de vorm van een rondje, een ster, een hart en ga zo maar door. LUSH is enorm innovatief en daarom zie je ook veel nieuwe producten voorbij komen.

lush dragons egg bath bomb

Zo spelen ze altijd in op bepaalde seizoenen en gebeurtenissen zoals Valentijnsdag, Halloween, Pasen en Kerst. Ze creëren telkens nieuwe toffe producten welke prachtig zijn om te zien, laat staan gebruiken!

LUSH Dragon’s Egg Bath Bomb

In dit artikel zie je de LUSH Dragon’s Egg Bath Bomb voorbij komen. Deze heb ik gebruikt om te laten zien hoe je de bath bomb op verschillende manieren kunt gebruiken. Wil je de bath bomb live in actie zien? Bekijk hieronder dan de video!

Gebruik jij wel eens bath bombs van LUSH?

Liefs, Miek

advert-image