beste videos op videoland

Wat zijn nu de beste videos op Videoland? Ik kan je vertellen: ik heb enorm veel films gezien. Veel mensen zijn verbaasd over de hoeveelheid films die ik al heb gezien. Videoland heeft aan mij een goede klant. Daarom geef ik jou graag goede tips voor de beste videos op Videoland!

Beste videos op Videoland

Vroeger keek ik alleen maar films, maar toen bestond er ook nog geen Netflix, Videoland en was het begrip #bingewatch nog onbekend. Elke week moest je netjes wachten totdat er een nieuwe aflevering op de televisie kwam. Zie jij jezelf nog zitten? Je kunt je het misschien niet meer voorstellen, wachten op een nieuwe aflevering! Maar goed, we gaan het hebben over de movies op Videoland. Ik moet zeggen dat het aanbod in films op Videoland beter is dan series. Vorige keer liet ik je mijn 10 tips voor series op Videoland zien, maar die was nog best wel lastig. Films is appeltje eitje, daar heb je een veel betere (en grotere) keuze in op Videoland. Genoeg gekletst: hier komen ze!

Top 20 beste films Videoland

 1. The Green Mile
 2. Me Before You
 3. Saving Private Ryan
 4. Rain Man
 5. Bridesmaids
 6. The Haithful Eight
 7. Inglourious Bastards
 8. The Wolf of Wall street
 9. The Circle
 10. Wat is dan liefde
 11. The boy next door
 12. 21 jump street & 22 jump street
 13. Haar naam was Sarah
 14. Remember me
 15. Amy (documentaire)
 16. Bridget Jones Diary
 17. Soof (1&2)
 18. Toscaanse bruiloft
 19. Verliefd op Ibiza
 20. Fuck de liefde

Verschillende genres

De genres lopen een beetje door elkaar: je ziet comedie, romantiek, oorlog, actie, maar ook drama. Het valt je misschien op: de categorie horror komt niet in mijn lijst voor. Ik ben echt een schijtluis, bij een horrorfilm zit ik de hele tijd met mijn hand voor mijn ogen. Horror komt dus echt niet in mijn rijtje voor. Nederlandse films vind ik over het algemeen niet heel sterk, maar het zijn lekkere wegkijkers. Gedachten op 0 en kijken maar.

Nummer 1 is voor mij ook echt een nummer 1. Ik heb de Green Mile inmiddels al 10 keer gezien, maar 10 keer krijgt die film mij aan het janken.

Ik ben benieuwd of jij ook echt een nummer 1 op Videoland hebt. Welke film vind jij echt een must-see? Wat vind jij de beste films op Videoland?

Liefs, Miek

advert-image