beste series op videoland

Wat zijn nu de beste series op Videoland? Ik ben echt een fanatieke serie en filmkijker, dus ik geef je hierbij mijn lijstje met beste series op Videoland!

Beste series op Videoland

Ik laat je mijn top 10 beste series op Videoland zien. Heb jij ze ook allemaal gezien?

 1. The Handmaid’s Tale
  Ik wil niet schelden, maar dit is echt een f*&^$cking goede serie! Met ongeloof zit je gewoon te kijken en jezelf af te vragen: wauw, kan dit? Het is natuurlijk een serie, maar je gaat er helemaal in op, Ongelooflijk! De laatste vruchtbare vrouwen op de wereld worden als het ware ‘ingezet’ om kinderen voor anderen te baren, soort van broedmachines.
 2. Nieuwe buren
  Deze serie heb ik al een tijd gevolgd op tv, totdat er nog geen vervolg was. Het vervolg ontdekte ik vervolgens op Videoland en je snapt het: bingewatch time! Vriendschappen tussen de buren die niet alleen leed met elkaar delen, maar ook het bed!
 3. Meisje van Plezier
  Deze serie heb ik eigenlijk ook op tv ontdekt en verder afgekeken op Videoland. Angela Schijf speelt een escortdame en werkt allereerst voor een vriendin en gaat later voor haarzelf beginnen. Je snapt: dat gaat niet zonder slag of stoot! Je kijkt seizoen 1 en 2 in één ruk (snap je ‘m ;-)) door..
 4. Temptation Island
  Je houdt ervan of niet, maar ik blijf het kijken. Lekker gedachten op 0 en kijken hoe anderen zich voor schut zetten voor heel Nederland en België. Bak chips erbij en puur leedvermaak op je scherm.
 5. Love Island
  We blijven in dezelfde categorie: vrijgezelle dames en heren worden in een villa gezet en krijgen de mogelijkheid om middels dates elkaar beter te leren kennen en met elkaar te koppelen. Je hebt hierbij verschillende edities zoals Love Island UK, Love Island Australia, maar ook Love Island Nederland.
 6. Riviera
  Julia Stiles speelt Georgina, vrouw van de rijke Constantine. Hij komt om tijdens een boottocht en er komen allerlei geheimen tevoorschijn. Niet alleen geheimen van hem, maar ook van de familie. Spannend!
 7. Awkward
  Dit is al een behoorlijk bekende serie, maar niet iedereen heeft hem gezien. Jenna Hamilton, a.k.a. Hamiltoe, is een muurbloempje, en je volgt haar leven tijdens de middelbare school met alle ups en downs! Problemen met vriendjes, ongelukjes en ga zo maar door. 5 seizoenen kijkplezier, dus ga er maar voor zitten 😉
 8. All you need is love
  Wil jij even wegzwijmelen bij andermans geluk en liefde? Dan is All you need is love daarvoor de uitgekozen mogelijkheid. Robert ten Brink brengt liefdes weer in contact of bij elkaar, even wat positiviteit op de buis!
 9. Eigen huis en tuin
  Klinkt misschien degelijk, maar heb je inspiratie nodig voor je huis en tuin? Dan kun je dat zeker uit dit programma halen. Zit je thuis en weet je niet wat je moet doen? Pak je huis en tuin aan! Een nieuw kleurtje op de muren, nieuwe planten in huis of in je tuin, een nieuwe tuinset en ga zo maar door
 10. Dancing with the stars
  Oh wat vind ik het heerlijk om naar dansshows en films te kijken. Ik heb vroeger 14 jaar gedanst (jazzballet), maar elke dansfilm of serie vind ik heerlijk om te zien. Ik kijk het dan ook elk jaar weer opnieuw!

Mijn top 10 series

Dit vind ik de beste series op Videoland. Er zijn tal van sites die een hele lijst opsommen, zonder ze zelf gezien te hebben, maar ik heb alle series van begin tot eind gezien. Bij mij staat nummer 1 ook wel echt stipt bovenaan, als je die nog niet gezien zou hebben: begin er nu aan! Wat vind jij van deze Videoland tips?

Liefs, Miek

advert-image