strandbed reserveren scheveningen

Wil jij een strandbed reserveren voor een lekker dagje aan het strand in Nederland? Dat kan! Hieronder zie je 25verschillende plekken waar jij terecht kunt om een strandbed te reserveren in Nederland. Waar ga jij lekker genieten?

Strandbed reserveren

Hoe lekker is het om op je vrije dag lekker te liggen op een strandbedje met de zon op je snoet en een lekker drankje erbij met een goed boek? Of lekker muziekje natuurlijk. Een strandbed huren is super makkelijk en je ligt de hele dag comfortabel. Ik vind het zelf echt vreselijk om telkens mijn handdoek uit te moeten kloppen omdat er weer een kuub zand op ligt. Noem me een luxepoes, prima, maar een strandbedje vind ik persoonlijk toch stukken fijner liggen. Maar waar moet je nu strandbedden reserveren? Ik geef je 10 tips waar jij terecht kunt voor een heerlijke dag op jouw persoonlijke bedje.

25x tips om lekker te genieten van jouw strandbedje

Scheveningen

Wil jij een strandbed huren in Scheveningen? Dat kan op verschillende plekken. Zo kun je terecht:

– Barborossa Beach: ook aan het zwarte pad in Scheveningen: €15 euro per bedje en je kunt het online reserveren.

– Beachclub WOW: een strandbed kost €7,50 euro per dag. Je kunt eventueel kiezen voor een parasol voor 5,- per dag. Daarnaast hebben ze ook nog luxe ligbedden met kussens en die kosten €15,- per dag.

– Peukie: hier kun je een VIPbed huren. Deze bedden zijn voor maximaal voor 2 personen. Heb je een gezin en wil je hierheen? Dan kan dat ook, maar dan kies je voor een groot VIPbed. Online kun je hier reserveren en dat is voor de huur van het bed. Dit is €50,- voor een klein VIPbed en €75,- voor een groot VIPbed. Daarnaast moet je hier wel voor een minimaal bedrag aan eten en drinken afnemen. Voor een normaal VIPbed is dat €100,- en voor de grote €125,- euro. Je bent verplicht een handdoek te gebruiken, die kun je daar eventueel ook huren.

Strandtent Solbeach: hier kun je enkel telefonisch reserveren voor je strandbed en eventueel voordelig een solcard afnemen waarbij je kortingen krijgt. Dit is enkel bij een la carte bezoek. Prijzen enzo worden ook ook niet toegelicht op de website, oftewel: de beller is sneller

Katwijk aan Zee

Een strandbed huren in Katwijk is ook mogelijk. Zo kun jij kiezen uit:

– Het wantveld: wil je een dagje naar het strand in Katwijk aan Zee? Bij de beachservice van Het Wantveld kun jij terecht voor de volgende services: een aluminium ligbed​ voor €6,-, een luxe ligbed voor €10,-, een parasol voor €5,- of een windscherm of strandstoel voor €5,-. Reserveren is niet mogelijk, dus hop hop naar Katwijk aan Zee!

– Surf en Beach: heb je geen zin om een eigen bedje mee te nemen in je auto? Dan kun je ook terecht bij Surf en Beach voor een ligstoel, een ligbed, een windscherm of een parasol. Vooraf reserveren kan niet.

– Strandpaviljoen de Zeemeeuw: bij Strandpaviljoen de Zeemeeuw kun je strandbedden, windschermen, ligstoelen en parasols huren. Voor een aluminium ligbed betaal je €6,-, een windscherm met twee ligbedden €21,- euro en een parasol €6,- euro. Ze hebben ook een sun lounger met matras voor €12,50 euro of een windscherm met twee sun loungers en matrassen voor €35 euro. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Bergen aan zee

Een strandbed huren in Bergen aan Zee is ook een mogelijkheid. Bergen aan Zee heeft deze opties:

– De Jongens: een ligbed, parasol en windscherm kosten allemaal 10 euro per stuk. Wil je alles, dan betaal je voor de hele set dus 30 euro. Ze hebben wel een reserveringsmogelijkheid op de website, echter werkt deze momenteel niet. Dus als je wilt reserveren kun je het online proberen en anders reteketet naar Bergen aan Zee.

Castricum aan Zee

Strand Deining: eenvoudig parasols, windschermen en strandbedjes huren voor een dagje Castricum aan Zee. De reserveringsoptie komt online eraan, dus houd de website in de gaten. Maar voorlopig moet je eerst even naar Castricum rijden om zeker te zijn van een bedje.

strandbed huren nederland

Zandvoort

– Rapa Nui: reserveren kan niet online, maar bellen kan wel ! Om een Bali Bed te reserveren bel je ze en dan kun je genieten van een hele dag op je bedje. Zo’n bed kost € 25,- euro.

– Tijn Akersloot: Tijn heeft hele lekkere koffie, maar ook hier kun je terecht om een bedje te huren met lekker weer. De mogelijkheid om online te boeken is er wel, alleen werkt het niet op de website. Dus even bellen!

Noordwijk aan zee

Een strandbed huren in Noordwijk aan Zee is genieten. Het is één van mijn favoriete strand bestemmingen! Kies onder andere uit:

– TULUM: dit is wel een van mijn favorieten. Niet alleen om de strandbedden, maar de fijne sfeer en het lekkere eten zijn zeker een aanrader. Ben er snel bij, want online reserveren is niet mogelijk. Wie het eerst komt wie het eerst maalt!

– Witsand: hetzelfde geldt voor Witsand, ben er snel bij want online reserveren is niet mogelijk.

– Alexander Beach: hier heb je meerdere mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Zo heb je een sun lounger voor € 12.50, maar ook een Sun Lounger Deluxe € 15.00. Voor een screen betaal je € 10.00 en voor een parasol € 5.00 euro. Voor een complete set: screen, umbrella, table en 2 Sun Loungers betaal je € 40.00. Dan heb je ook nog wat luxere opties zoals de Swinging Sun Lounger (2 personen) voor € 40.00 en een Cabana (2-3 personen) voor € 75.00. Online een strandbed reserveren is mogelijk!

– Nomade Beach House: nog zo’n fijne plek in Noordwijk waar je terecht kunt voor een strandbedje, een goede sfeer en lekker eten. Ook hierbij is online reserveren niet mogelijk, maar je kunt wel bellen of mailen naar ze.

Oh, oh dat wordt genieten!

– Beachclub O: hier kun je wel online reserveren voor een strandbed. Voor twee luxe strandbedjes en een windscherm betaal je €42,50. Daarbij is er ook nog de keuze voor een Cabana bed en daarbij krijg je twee luxe ligbedden met privacy en service voor Geniet een hele dag van rust, privacy top service in onze Spaanse Cabana met twee luxe ligbedden voor €75,-. Wil je het nog uitgebreider? Dan kun je kiezen voor de Cabana met champagne voor €150,-

– Bries: bij Bries is het niet mogelijk om online te reserveren, dus be there on time! De prijzen kan ik je wel alvast doorgeven! Voor een kingsize windscherm + strandbed met matras & kussen betaal je €22,50 per dag. Daarnaast kost een extra strandbed met matras en kussen €12,50 per dag en een parasol €5,- per dag.

Bloemendaal aan zee

– Bloomingdale Beach: hier kun je een mooi bedje met blauwe matrassen huren om een dagje door te brengen aan het strand. Een fijne plek, maar hier moet je op tijd bij zijn! De prijzen weet ik zo niet, die staan niet op de website. Dus daar zou ik even voor bellen of langsgaan.

– Beachclub Far Out: wil je een strandbed huren in Bloemendaal aan Zee? Dan is Beachclub Far Out ook een mogelijkheid. Hier kun je terecht voor een loungebed aan de zeezijde voor 2 personen voor €25 euro p.p. of een loungebed bij het terras ook voor €25 euro per persoon. Bij beide keuzes zit een parasol. Een wat goedkopere mogelijkheid is een strandbedje met windscherm voor €15 euro per persoon. Online reserveren kan hier wel!

Noord Brabant

Een strandbed reserveren in Brabant? Ja, het kan! Maar Brabant heeft toch geen strand? Wel een aangelegd strand en een recreatieplas:

– Beachclub Sunrise: in Best kun je een strandbedje huren bij Beachclub Sunrise. Voor €15 euro heb je een fijn strandbed met parasol en een flesje water.

– IJzeren Man: bij de IJzeren man in Vught kun je héérlijk vertoeven. Het is mijn favoriete plek in Brabant! Reserveren is niet mogelijk, dus je moet er op tijd zijn. Voor een luxe strandbed betaal je €40 euro en dan heb je een mooi bed met harde matrassen voor twee personen. Daarna kun je ook trouwens heerlijk eten en drinken bij het Strandhuys wat erbij hoort.

Egmond aan Zee

Een strandbed reserveren in Egmond aan Zee is een goed idee! Neem eens een kijkje bij:

Evibeach: een ligbed voor €10 euro, windscherm voor €5 euro en parasol voor €5 euro per dag. Hier is reserveren ook niet mogelijk. n het noordelijkste puntje op het strand van Egmond aan Zee vind je Evibeach.

Hoek van Holland

Een strandbed huren in Hoek van Holland kan bij Beachclub Royal. Leg jezelf en je gezelschap een dagje in de watten met een VIP bed;

– Beachclub Royal: online reserveren is mogelijk voor de grote VIP bedden buiten. Een VIP bed is voor twee personen en kost €150 euro. Dan krijg je een groot rond bed met bijbehorende loungeset of een cabana.

Kijkduin

Een strandbed reserveren in Kijkduin is een goed idee op een fijne zomerse dag. Je kunt bij de volgende strandtenten terecht:

Mambo Beach Club: voor een tweepersoons loungebed op het VIP deck inclusief water en fruit betaal je €75 euro.

– Beachclub La Parade: Dagelijks kun je strandbedden, windschermen en lockers huren. Online reserveren kan niet: dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De prijzen hiervan weet ik niet.

Waar ga jij tijdens een zomerse dag een strandbed huren in Nederland?

En strandbed online reserveren gaat bij de meeste bovenstaande plekken heel makkelijk. Bij sommige kan het enkel op locatie. Op tijd vertrekken is zeker een must bij sommige hotspots!

Heb je na een dagje strand zin in een lekker etentje om de dag goed af te sluiten? Ontdek dan nieuwe hotspots in ons eigen kikkerlandje en scroll eens door de nieuwe horecazaken die in 2021 zijn geopend!

DeBrabantseBlogger

advert-image