12 onbekende webshops die je niet mag missen-min

In dit artikel deel ik 12 onbekende webshops die je niet mag missen! Ze verkopen super leuke items, maar zijn nog niet bij iedereen bekend. Ken jij ze al?

12 onbekende webshops

Tijdens COVID-19 ben ik redelijk wat online webshops afgegaan op zoek naar leuke kleding. Shoppen in de winkel was lastig en het is ook vaak druk met lange wachtrijen voor de winkel. Om die wachtrij te vermijden is online shoppen DE uitkomst. Ik heb wat onbekende webshops ontdekt die ik graag met je deel!

 1. MOOST Wanted: echt een vrouwenmerk. Ze hebben enkel vrouwen kleding en ik vind ze super uniek. Van dit merk heb ik ooit een zwarte playsuit gekocht, ideaal voor een festival/feestje. Een creatief/gypsy merk!
 2. Mandami Beachwear: deze heb ik onlangs gevonden op Instagram toen ik zocht naar toffe beachwear. Ze hebben echt prachtige bikini’s en mega mooie jurken voor op het strand. Mijn favoriet zie je op de foto: de granada dress.
 3. Rubia Boutique: ook gevonden op Instagram. Ben je op zoek naar goede basics? Dan ben je hier aan het goede adres! Ze hebben echt toffe merken die ik voorheen nog niet kende zoals Gestuz, Dante6 en Rosemunde. Leuk Brabants pareltje ontdekt, al zeg ik het zelf!
 4. Gossipfashionstore: nog zo’n leuke Brabantse winkel! Net als Rubia ligt deze winkel in Roosendaal, maar online hebben ze ook een heel uitgebreid assortiment. Via Instagram ben ik hierop uitgekomen. De merken die ze verkopen zijn wel bekend bij mij zoals My Jewellery, YAYA, Circle of Trust en JOSH V. Het jurkje in combinatie met de tas vind ik ook erg leuk, dat zou ik zelf zo dragen.
 5. Boektiek Philippine: geen dure merken, maar gewoon leuke, fashionable kleding! Ze komen wekelijks met nieuwe items die lekker betaalbaar zijn. Zo heb je een tof jukje voor โ‚ฌ29,95 euro of een broek voor โ‚ฌ34,95 euro. Check het
 6. 2Balou: voor mij als Eindhovense is deze zaak zeker niet onbekend, maar wellicht voor jou wel. Dit kleine zaakje zit in Eindhoven, maar is ook enorm actief op Instagram en de kleding vliegt de winkel uit! Daarom hebben ze ook een webshop. Let op: ben er snel bij! Volg ze op Insta om up-to-date te zijn!
 7. Le Veer: dit keer geen kleding, maar een online webshop met de meest mooie sieraden! Bij Le Veer bestelde ik onlangs een ketting en armband. De eigenaresse is Veerle en ze komt net als mij uit Eindhoven. Ik waarschuw je alvast: je winkelmandje zit snel vol als je de webshop ziet!
 8. Jewelz & More: ook ontdekt op Insta! Een lekker betaalbaar en leuke winkel voor de modebewuste vrouw. Hier kun je terecht voor een totale outfit: van kleding, tot schoenen en matchende sieraden!
 9. 21 Jewelz: we gaan verder met toffe, fashionable en betaalbare items! 21 Jewelz heeft echt leuke fashion items en ze verleiden mij telkens weer met rokken en jurken in toffe prints. Ze hebben ook gewoon fijne spijkerbroekjes met tops en toffe sieraden. Ga snel even kijken!
 10. The Wild Babes: eigenaresse Ellis ten Heuvel volgde ik al een tijdje op Instagram en ik zag haar webshop langzaamaan ontstaan. Onlangs lanceerde ze The Wild Babies; leuk voor de mama’s onder ons. Ik ben alleen op The Wild Babes te vinden en daar kun je terecht voor dames die een beetje wild durven te zijn ๐Ÿ˜‰
 11. By Moise: een leuk omslagvest, flared pants, zomerse jurk of schattige oorbellen: By Moise heeft het! Lekker betaalbaar, dus ready om te shoppen? Let’s go!
 12. Be Younique Fashion: de winkel was voor mij nog onbekend, maar de merken die ze o.a. verkopen niet! JOSH V, Nikkie, Fifth House en meer! Voor elk seizoen hebben ze de leukste musthaves die je ook nog eens lekker met elkaar kunt combineren. Ben er snel bij want de items vliegen de webshop uit!
12 onbekende webshops
Foto’s: 21jewelz, Gossipfashionstore, MOOST Wanted en Mandami Beachwear

Heb jij nog tips voor onbekende winkels die je wilt delen?

Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe webshops waar ik naar hartenlust kan shoppen! Deze bovenstaande 12 webshops check ik zelf regelmatig, maar wellicht wordt dit rijtje wel langer met jouw tips! Ik hoor ze graag!

Wat zijn jouw favoriet webshops waarvan jij denkt dat niet iedereen ze al kent?

Liefs, de Brabantse Blogger

advert-image